Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Απεργίες στα μέσα Μεταφοράς: Απεργιακό δελτίο.


 Απεργίες στα μέσα Μεταφοράς: Απεργιακό δελτίο
Σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό για 7η συνεχόμενη μέρα, ενώ ήδη αποφασίστηκαν νέες απεργίες και στάσεις εργασίας σε ΗΣΑΠ, Τράμ και λεωφορεία.



Πιο αναλυτικά : Την  Τετάρτη 23 Ιανουαρίου θα γίνει στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ και Τραμ 12.00-16.00, ενώ τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά.
- Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στα λεωφορεία 11:00-16:00.
- Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα.
- Την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου απεργία σε όλα τα Μέσα.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), του ΕΚΑ και των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ), της ΟΣΥ ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες) και της ΕΡΓΟΣΕ, οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου Μεταφορών να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εργαζομένων στις μεταφορές.

Παράλληλα, η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου ζήτησε να πάρει στα χέρια της την χθεσινή δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου, η οποία είχε κρίνει παράνομη την απεργία στο μετρό, προκειμένου να διερευνήσει αν η συνέχιση της απεργίας συνιστά παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Την ίδια ώρα, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.