Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

TA NEA On-line - Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube

TA NEA On-line - Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube: "Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube"Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Την πρώτη θέση κατέχει ένας παππούς, ο οποίος πέφτει θύμα του εγγονού του και κανένας περαστικός δεν προτίθεται να τον βοηθήσει. Ακολουθούν εντυπωσιακές πτώσεις από ποδήλατα καθώς και το απίστευτο ατύχημα που προκάλεσε ένας κύριος παίζοντας Wii.


Καμία αντίδραση
Δύο νέοι άνθρωποι -ο ένας από αυτούς μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένο άντρα- αποφάσισαν να καταγράψουν τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στον τραμπουκισμό του υποτιθέμενου παππού. Δυστυχώς, κανείς δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τον ανυπεράσπιστο κύριο.

TA NEA On-line - Αντεπίθεση Δασκαλόπουλου κατά πολιτικών


TA NEA On-line - Αντεπίθεση Δασκαλόπουλου κατά πολιτικών: "Αντεπίθεση Δασκαλόπουλου κατά πολιτικών"Απάντηση στις κατηγορίες κατά του επιχειρηματικού κόσμου έδωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ζητώντας από τα κόμματα «να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το κράτος», ενώ χαρακτήρισε «αστειότητες» τα σενάρια που διακινούνται περί ίδρυσης κόμματος επιχειρηματιών.


«Μας βομβαρδίζουν με αστειότητες», είπε ο κ.Δασκαλόπουλος από το βήμα της γενικής συνέλευσης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. «Το δικό μας κόμμα υπάρχει ήδη. Το συναπαρτίζουν όλοι όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στην ανοιχτή κοινωνία της γνώσης και της δράσης, της αξιοσύνης και της άμιλλας. Το "κόμμα" μας αποτελεί εδώ και χρόνια μια υπαρκτή πραγματικότητα που στηρίζει την οικονομική πρόοδο και συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατική σταθερότητα», τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος και κάλεσε τα κόμματα «να υπερβούν τον εαυτό τους».
«Αν το κράτος δεν αλλάξει, η χώρα θα βουλιάξει. Κι αν τα κόμματα δεν κόψουν αυτοβούλως τον ομφάλιο λώρο με το κράτος που εξέθρεψαν για να τα εκτρέφει, το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει να βρεθεί σε επικίνδυνο αδιέξοδο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, σημειώνοντας ότι ευθύνη για το εθνικό μέλλον έχουν όλοι, τόσο «οι επαγγελματίες της πολιτικής», όπως είπε, «όσο και οι επαγγελματίες της οικονομίας».

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.