Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Sportnet


Sportnet: "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Την άλλη Παρασκευή ο νέος πρόεδρος"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Την άλλη Παρασκευή ο νέος πρόεδρος21/05/2010 17:28

Για την ερχόμενη Παρασκευή 28 Μαΐου ορίστηκε έκτακτο ΔΣ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Πατέρα για την προσφορά του στην κατάκτηση του νταμπλ και παράλληλα αναφέρεται στα πεπραγμένα του σημερινού ΔΣ.





"Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε συζήτηση επί των πορισμάτων της εκθέσεως της εταιρείας Delloite και του αγωνιστικού απολογισμού που παρουσίασε στο Δ.Σ. ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, κ. Κ. Αντωνίου.



Αποφασίσθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 15.000.000 Ευρώ με τιμή διάθεσης το ποσό των 5,4 Ευρώ ανά μετοχή και η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για το ίδιο θέμα για τις 18-6-2010.



Επιπλέον και εξ αιτίας της παραιτήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Ν. Πατέρα από το αξίωμά του, αποφασίσθηκε η σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για την Παρασκευή 28-5-2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Προέδρου.



Σύσσωμο το Δ.Σ. αναγνώρισε τις προσπάθειές του κ. Ν. Πατέρα στην πραγμάτωση των στόχων της ομάδος και ευχαρίστησε αυτόν θερμά για την έως σήμερα προσφορά του και συμβολή του στην κατάκτηση του Double".

eleohromatistis ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Ο Τζίγγερ για την επόμενη μέρα



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Ο Τζίγγερ για την επόμενη μέρα21/05/2010 19:08

Με γραπτή του δήλωση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θεωρεί ουσιαστικά πως δεν υπάρχουν πιθανότητες ώστε να παραμείνει ο Νικόλας Πατέρας στην προεδρία του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού εκθείασε το έργο του Πατέρα στη διετία που ήταν στο τιμόνι της ομάδας και ξεκαθάρισε πως «μετά τη σημερινή εξέλιξη το αμέσως προσεχές διάστημα θα επανέλθω με συγκεκριμένες τοποθετήσεις για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού».





Αναλυτικά: «Η συμβολή του Νίκου Πατέρα από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας είναι αξιέπαινη.

Βαθιά μου πεποίθηση αποτελεί ότι η εδραίωση των επιτυχιών του Παναθηναϊκού μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας συνεπούς, δομημένης, αποτελεσματικής και κοινά αποδεκτής στρατηγικής.

Στην κατεύθυνση αυτή οφείλουμε να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού με όραμα, αποφασιστικότητα, τόλμη και πάνω από όλα ενότητα.

Από την πλευρά μου και μετά την σημερινή εξέλιξη το αμέσως προσεχές διάστημα θα επανέλθω με συγκεκριμένες τοποθετήσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού».



Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.