Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Heraklion Blogs » Τα καλύτερα μπλογκ του Ηρακλείου Κρήτης με μια ματιά

Heraklion Blogs » Τα καλύτερα μπλογκ του Ηρακλείου Κρήτης με μια ματιά

YouTube - lazopoulos

YouTube - lazopoulos
το βίντεο

Πειραιάς

Πειραιάς.

Ληστές άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών .
 
Αντιμέτωπο με τα πυρά δύο ληστών βρέθηκε το πλήρωμα περιπολικού στις 07:25 σήμερα Τρίτη στην οδό Καραΐσκου στον Πειραιά. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και υπό την απειλή όπλου απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους διασταυρώθηκαν με τους αστυνομικούς και άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=325399&dt=13/04/2010#ixzz0kzc8SjWV

Σε νέα χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η μικρή αφγανή

Σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια υποβλήθηκε την Τρίτη η μικρή Αφγανή, που τραυματίσθηκε από την έκρηξη βόμβας στην οδό Ιακωβάτων στα Κάτω Πατήσια. Πρόκειται για την πρώτη από τις προγραμματισμένες επεμβάσεις στο αριστερό μάτι, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές.


Από το γενικό κρατικό νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται, εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται: «Σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου 2010, πραγματοποιήθηκε υπό γενική αναισθησία η πρώτη από τις προγραμματισθείσες επεμβάσεις στον αριστερό οφθαλμό της μικρής Αφγανής ασθενούς. Η έκβαση του χειρουργείου ήταν σύμφωνα με τον σχεδιασμό κατ' αρχάς θετική και χωρίς επιπλοκές».
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=325439&dt=13/04/2010#ixzz0kzbAe4oS

Κατάληψη της ΕΣΗΕΑ από αντιεξουσιαστές - TO BHMA

Κατάληψη της ΕΣΗΕΑ από αντιεξουσιαστές - TO BHMA: "Κατάληψη της ΕΣΗΕΑ από αντιεξουσιαστές"
Πριν από μία ώρα, ομάδα σαράντα μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, εισέβαλε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και στο γραφείο που έκανε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ενωσης και απέκλεισαν εντός του κτιρίου, τα μέλη του Δ.Σ. Πάνο Σόμπολο, Εννυ Μαγιάση, Αντώνη Νταβανέλο και Γιώργο Κυρίτση ενώ στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, μοιράζοντας φυλλάδια, βρίσκονται άλλα σαράντα άτομα. Στη συνέχεια, τους άφησαν να φύγουν.
Με συνθήματα κατά της παρουσίασης από τα ΜΜΕ της δράσης του Επαναστικού Αγώνα, οι αντιεξουσιαστές πέταξαν καφέδες και νερά στα μέλη του Δ.Σ. φωνάζοντας συνθήματα ενώ έχουν κρεμάσει πανό με τις θέσεις τους, ζητώντας άμεση απελευθέρωση όσων διώκονται για την υπόθεση της οργάνωσης Ε.Α. Ο Πάνος Σόμπολος δήλωσε για το περιστατικό: «Τα έχουμε ξαναπεράσει. Αυτά έχει το δημοσιογραφικό επάγγελμα».
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=325421&dt=13/04/2010#ixzz0kzXxMyxP

Κατάληψη της ΕΣΗΕΑ από αντιεξουσιαστές

Έφαγαν μπόλικους καφέδες. Και ο Σόμπολος και ο Τσαλαπάτης. Αφού κράτησαν "όμηρους" σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. της... Ένωσης Συντακτών άφησαν τους εργαζόμενους να φύγουν και τώρα η κατάσταση δείχνει να εκτονώνεται. Έχουν μοιράσει ανακοίνωση που κατηγορούν τον Σόμπολο και τον Πρετεντέρη για... πληροφορίες που μεταδίδουν σε συνεργασία με την Ασφάλεια! Νωρίτερα περίπου 40 αντιεξουσιαστές είχαν μπει στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ. Οι διαμαρτυρόμενοι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων στον ημιώροφο, όπου βρίσκονταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και συζητούσαν μαζί τους. Οι καφέδες έπεσαν λίγο αργότερα...

eleohromatistis: George Carlin American Dream (greek subs)#more

eleohromatistis: George Carlin αμερικανικό όνειρο (επόμενα ελληνικά) # more

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.