Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013


Ευελπίδων: Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες του ΠΑΜΕ.




Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκονται εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους 35 συλληφθέντες, μετά τα επεισόδια χθες στο υπουργείο Εργασίας. Οι 35 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν μετά τις 9 το πρωί από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων. Κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητες φθορές. Το ΠΑΜΕ είχε καλέσει τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα σε συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως και σε πορεία στα δικαστήρια στην Ευελπίδων.


Μπαράζ απεργιών σήμερα.

Ημέρα απεργιών, στάσεων εργασίας και συγκεντρώσεων σήμερα Πέμπτη. Οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, στο δημόσιο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα ναυπηγεία και στα πλοία, αντιδρούν δυναμικά απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης για τα εργασιακά και στην εφαρμογή του Μνημονίου 3.




Μέσα μεταφοράς
Ακινητοποιημένα θα μείνουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τα τρένα του ΌΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού λόγω της 24 ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. Σε τροποποιήσεις δρομολογίων προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την ημέρα της απεργίας, είτε θα επιστρέφεται το συνολικό ποσό της τιμής του εισιτηρίου είτε ή θα εκδίδεται «κουπόνι ταξιδιού».

Οδηγούν σε κλείσιμο τα μικρά νοσοκομεία.


Πυρ ομαδόν εξαπολύουν οι εργαζόμενοι στην Υγεία κατά της κυβέρνησης, που οδηγεί -όπως λένε- το δημόσιο σύστημα υγείας σε απαξίωση.

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών


Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών



Μεγάλο δίκτυο διακίνησης μεταναστών εντός και εκτός της Ευρώπης εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της EUROPOL, στις οποίες συμμετείχαν 10 ευρωπαϊκά κράτη μεταξύ των οποίων και η χώρα μας.



Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.