Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κλειστή την Κυριακή η Ομόνοια λόγω κατεδάφισης κτηρίου


omonoia
την Κυριακή η Ομόνοια

Κλειστοί θα παραμείνουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, λόγω ελεγχόμενης κατεδάφισης του παλιού κτηρίου του ΝΑΤ στη συμβολή των οδών Βερανζέρου 47, Ξούθου και Μενάνδρου. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, λόγω της έκρηξης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

Χωρίς τρένα για περίπου 7 ημέρες


OSE_apergia
Χωρίς δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα μείνει για τέσσερις μέρες ολόκληρη η χώρα, εξαιτίας των τεσσάρων επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, ενώ για τρεις ακόμη μέρες ο ΟΣΕ θα υπολειτουργεί, καθώς οι απεργίες επηρεάζουν και τα δρομολόγια των προηγούμενων και επόμενων ημερών.

Προαστιακός: Αεροδρόμιο-Κιάτο σε 1ώρα και 15’


Προαστιακός: Αεροδρόμιο-Κιάτο σε 1ώρα και 15’

proastiakos

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 36χρονης στην Κέρκυρα - ΕΡΤonline Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 36χρονης στην Κέρκυρα 
astynomia_peripoliko
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η ανθρωποκτονία μιας 36χρονης γυναίκας που έγινε χθες Παρασκευή στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με την Ασφάλεια Κέρκυρας, δράστης είναι ο 44χρονος πρώην σύζυγός του θύματος, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα Σάββατο στην Αλβανία. Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα που έγινε χθες το απόγευμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, σύμφωνα με το οποίο στο πόρτ-μπαγκάζ ΙΧ αυτοκινήτου ήταν νεκρή μία γυναίκα.

Νέες αποκαλύψεις για τον πόλεμο των Αμερικανών από την πλατφόρμα Wikileaks | Πολιτική | Deutsche Welle | 23.10.2010

Νέες αποκαλύψεις για τον πόλεμο των Αμερικανών από την πλατφόρμα Wikileaks | Πολιτική | Deutsche Welle | 23.10.2010: "Νέες αποκαλύψεις για τον πόλεμο των Αμερικανών από την πλατφόρμα Wikileaks"


391 χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τον πόλεμο στο Ιράκ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η διαδικτυακή πλατφόρμα Wikileaks. Τα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.