Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Πολύ κοντά στο συνθετικό αίμα - e-life , επιστημες

 Πολύ κοντά στο συνθετικό αίμα - e-life , επιστημες .

Για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά Βρετανοί επιστήμονες κατάφεραν να μετατρέψουν εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα που έχουν προκύψει από διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ερυθρά αιμοσφαίρια (ερυθροκύτταρα), ανακάλυψη που ανοίγει τον δρόμο για τη δημιουργία συνθετικού αίματος. Ωστόσο, η δημιουργία αίματος από τα βλαστοκύτταρα εμβρύων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής γεννά ηθικά διλήμματα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που κατακρίνουν τη θανάτωση εμβρύων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα βλαστοκύτταρά τους στη δημιουργία συνθετικού αίματος.


v4.ethnos.gr - Τον μαχαίρωσε πάνω στον καυγά.

"Τον μαχαίρωσε πάνω στον καυγά"
Αιματηρός καυγάς έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Ρουμανίας, οι οποίοι ήταν και συγκάτοικοι.

Οι αλλοδαποί, ηλικίας 56 και 58, ετών, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, άρχισαν να καυγαδίζουν για ασήμαντη αφορμή.

v4.ethnos.gr - Συνελήφθη αστυνομικός για κατοχή κάνναβης.

Συνελήφθη αστυνομικός για κατοχή κάνναβης

«Πέταγε» από τη χαρά του ο Σισέ

«Πέταγε» από τη χαρά του ο Σισέ
Από τον Τύπο ενημερώθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ την πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να τον συμπεριλάβουν στην πεντάδα των αρχηγών κάτι που προκάλεσε την ικανοποίηση του Γάλλου άσου.

Στην τελική ευθεία για Νέμεθ | Gazzetta.gr

Στην τελική ευθεία για Νέμεθ Gazzetta.gr: "Στην τελική ευθεία για Νέμεθ" Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της μετακίνησης του Κρίστιαν Νέμεθ από τη Λίβερπουλ στον Παναθηναϊκό με τον Ούγγρο επιθετικό να είναι «ζεστός». Στο προσκήνιο και ο Ντουγκλάο.

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.