Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Συγκρούσεις στη Γερμανία για το τρένο με τα πυρηνικά απόβλητα


Συγκρούσεις στη Γερμανία για το τρένο με τα πυρηνικά απόβλητα


Συγκρούσεις στη Γερμανία για το τρένο με τα πυρηνικά απόβλητα

Συγκρούσεις σημειώθηκαν την Κυριακή στη Γερμανία ανάμεσα σε αστυνομικούς και ακτιβιστές, οι οποίοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την διέλευση ενός τρένου που 308 κοντέινερ με 123 τόνους πυρηνικά απόβλητα.
Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση από περίπου 4.000 διαδηλωτές, οι οποίοι επιχείρησαν να πλησιάσουν τις σιδηροδρομικές γραμμές σε δασώδη περιοχή κοντά στο Γκορλέμπεν στην Κάτω Σαξονία, όπου σχεδιάζεται να αποθηκευτούν τα πυρηνικά απόβλητα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν γκλομπ για να απωθήσουν τους ακτιβιστές, οι οποίοι απάντησαν με τη χρήση χημικών σπρέι.
Zougla.gr

Madata.GR - Προσπάθησε να πουλήσει τον εγγονό της με τον εραστή της


Μια γυναίκα 45 ετών συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενη ότι αποπειράθηκε να πουλήσει τον εγγονό της, ηλικίας 8 εβδομάδων, συνωμοτώντας μαζί με τον εραστή της, σύμφωνα με την αστυνομία.






Προσπάθησε να πουλήσει τον εγγονό της με τον εραστή της

Η Πάτι Μπίγκμπι συνελήφθη την Παρασκευή όταν αποπειράθηκε να πουλήσει το βρέφος σε χώρο στάθμευσης στην Ακτή Ντεϊτόνα στη Φλόριντα, έναντι τιμήματος 30.000 δολαρίων. 

Είχε αρχικά προσεγγίσει έναν επίδοξο αγοραστή στα τέλη Οκτωβρίου, ζητώντας 75.000 δολάρια, σύμφωνα με τις αρχές. 

Ο επίδοξος αγοραστής, που ήλθε σε επαφή με την αστυνομία και αποκάλυψε τι συνέβαινε, παζάρεψε με την Μπίγκμπι για την τιμή ώσπου συμφώνησε να πάρει 30.000 δολάρια. Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως μετά την παράνομη συναλλαγή. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα παράνομης πώλησης ή παράδοσης βρέφους και απάτη. Ο 42χρονος εραστής της Λόρενς Γουόρκς κατηγορείται παράλληλα ως συνεργός. Ορίστηκε εγγύηση 50.000 δολαρίων για την προσωρινή απελευθέρωσή του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην ίδια φυλακή. 

Το βρέφος ανατέθηκε στη φροντίδα της Υπηρεσίας Παιδιών και Οικογενειών στη Φλόριδα. Η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή για άλλη υπόθεση. 

"Πρόκειται για φρικτή υπόθεση", δήλωσε ο Γουέιν Άιβι, στέλεχος των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στη Φλόριντα. 

Το τηλεοπτικό δίκτυο WFTV ανέφερε πως οι αρχές πιστεύουν ότι η Μπίγκμπι ίσως έχει παίξει ρόλο στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών και πωλήσεις βρεφών.

Zougla.gr

Γαμπρός ο sexy τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας..



Γαμπρός ο sexy τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας
Αλέξανδρος Τζόρβας..Γαμπρός θα ντυθεί σε λίγους μήνες ο sexy τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας.








Madata.GR - Μαρία Μενούνος: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό

Madata.GR - Μαρία Μενούνος: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό: "Μαρία Μενούνος: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό"
Μαρία Μενούνος: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό
Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό», δήλωσε η  Μαρία Μενούνος  και τα όργανα άρχισαν. «Λες να μας πάρει τη θέση;», άρχισαν οι ανασφάλειες για μερικούς. Άλλοι πάλι το θεώρησαν απλώς χαριτωμενιά και δεν έδωσαν μεγάλη βάση.

Μια ακόμα υποψηφιότητα, ένας ακόμα διακαής πόθος, μια έμμεση πρόταση στους καναλάρχες έρχεται αυτή τη φορά από το Αμέρικα!

Η Μενούνος πάντως ότι λέει το κάνει. Είπε ότι θα παρουσιάσει τη Γιουροβίζιον το έκανε. Είπε ότι θα τρέξει στο Μαραθώνιο και έτρεξε. Τώρα λέει σε συνέντευξή της  ότι θέλει να έρθει  στην Ελλάδα και να κάνει πρωινή εκπομπή. Θα το κάνει;;; 

«Μου αρέσει το πρωινό γιατί έχει γρήγορες εναλλαγές και πλούσια θεματολογία. Έχει ποικιλία, όπως ζώδια, μουσική, καλεσμένους και μόδα και αυτό με εξιτάρει». Και η Μαρία δεν σταματάει μόνο εκεί. Δίνει απάντηση σε αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι δεν μιλάει καλά ελληνικά. «Για να το κάνω αυτό ξεκινάω εντατικά μαθήματα ελληνικών, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στον ρόλο της παρουσιάστριας».

Η Μαρία Μενούνος όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο Γιώργο Σατσίδη διατηρεί δεσμό με έναν Αμερικανό και μάλιστα έχει και το πάνω χέρι στη σχέση. Πάντως για να μην ξεχνιόμαστε η όμορφη  Μαρία επιμένει ότι θέλει να έρθει σύντομα στην Ελλάδα, να εγκατασταθεί και είναι ανοιχτή σε προτάσεις των καναλιών.
Star.gr

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.