Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Απόστολος Γκλέτσος Ελεύθερος μετά την απολογία του - TO BHMA

Απόστολος Γκλέτσος Ελεύθερος μετά την απολογία του - TO BHMA

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσιμος για τις αρχές Απριλίου ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος συνελήφθη με τις κατηγορίες της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, της φθοράς ξένης περιουσίας και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Έξω απο το δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες δημότες της Στυλίδας, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης στο δήμαρχο, ενώ κάποιοι άναψαν καπνογόνα.

Δωρεάν το τέστ Παπανικολάου | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία




Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δωρεάν το τέστ Παπανικολάου

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ, χωρίς ραντεβού, θα μπορούν να κάνουν όσες γυναίκες επιθυμούν στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, το διάστημα 24-31/1, με αφορμή την 5η ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Συγκεκριμένα, η εξέταση αυτή θα γίνεται σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία που διαθέτουν γυναικολογική κλινική.



 Ελευθεροτυπία

Αστικές συγκοινωνίες με συνταγή ΟΣΕ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία

Αστικές συγκοινωνίες με συνταγή ΟΣΕ Eλλάδα ΕλευθεροτυπίαΜε μία φιλοσοφία που ασχολείται περισσότερο με τη διαχείριση των οικονομικών και λιγότερο με θέματα λειτουργίας, το υπουργείο Υποδομών παρουσίασε το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, το οποίο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου να πάρει το δρόμο για τη Βουλή.

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.