Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

kathimerini.gr | Δίκαιη μοιρασιά στα εισιτήρια του τελικού

kathimerini.gr Δίκαιη μοιρασιά στα εισιτήρια του τελικού

Παρά την περί του αντιθέτου έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες, η αστυνομία δεν εκδήλωσε πρόθεση περιορισμού των εισιτηρίων που θα εκδοθούν στον τελικό Κυπέλλου στις 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ (20.30).

Αντιθέτως, δέχθηκε την επιθυμία της ΕΠΟ και των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και Αρη, οι οποίοι, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη, θα πάρουν από 23.500 εισιτήρια.

Πλέον, το στοίχημα για την αστυνομία και τον Αρη είναι η ομαλή μετακίνηση από και προς τη Θεσσαλονίκη των πολυάριθμων φιλάθλων του. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις που έχουν γίνει ποτέ.

Ο εκπρόσωπος του Αρη, Γ. Κόντης, είπε πως όσοι είναι υπέρ της μετακίνησης οπαδών θα πρέπει να αποδείξουν πως μπορεί και πρέπει να γίνεται.

Υπολογίζεται ότι θα ναυλωθούν πάνω από 200 πούλμαν αλλά και κάποια αεροπλάνα.

Οι φίλοι του Αρη θα τοποθετηθούν στις θύρες που «βλέπουν» προς τη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ αυτοί του Παναθηναϊκού στις θύρες που βλέπουν προς το σταθμό ηλεκτρικού «Ειρήνη».

Κλειστές, για λόγους ασφαλείας, θα μείνουν οι κεντρικές θύρες, δηλαδή οι 7β, 8, 9, 10, 11Α, 26 και 28. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να ανοίξουν οι 7β και 11Α, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.

Η ΕΠΟ θα έχει τις θύρες 23 και 29 και περίπου 5.000 εισιτήρια.
Στον τελικό θα κληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά και να παραστεί στο ΟΑΚΑ.

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.