Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εκκληση Λοβέρδου για διάλογο, επιμένουν οι γιατροί

Εκκληση Λοβέρδου για διάλογο, επιμένουν οι γιατροί


Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας ψηφίστηκε χθες τα ξημερώματα στη Βουλή και οι σχετικές του διατάξεις αναμένεται να ενεργοποιηθούν από τα μέσα του χρόνου. Τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας ξεκινούν διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς, με σκοπό να οργανωθεί μία άρτια εξωνοσοκομειακή φροντίδα Υγείας για τους ασφαλισμένους των Ταμείων ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ.



«Οι πολίτες, γιατροί και ασφαλισμένοι μάς ζητούν να μην κάνουμε πίσω και αυτό μας καθιστά υπεύθυνους να πάμε πιο γρήγορα απ΄ ό,τι έχουμε προβλέψει», τόνισε χθες ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Σε ανάλογο ύφος ήταν και οι επισημάνσεις του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, ο οποίος ανέφερε ότι θα προχωρήσουν οι αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα και στην ενοποίηση των κλάδων υγείας των Ταμείων.




TA NEA On-line

TA NEA On-line: "Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συλληφθέντες στα επεισόδια της Κερατέας"
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι πέντε συλληφθέντες στα επεισόδια της Κερατέας, που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Και στους πέντε επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η παρουσίαση τους μία φορά το μήνα στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής τους.




Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.