Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013


Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες.




Εντείνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, που παραμένουν σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου με τα τρακτέρ τους. Το μεγαλύτερο μπλόκο στη χώρα έχει στηθεί στη Νίκαια, όπου επικράτησε ένταση το μεσημέρι της Τρίτης, με ρίψη χημικών από την αστυνομία. Οι αγρότες πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία για περίπου 20 λεπτά στο οδόστρωμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λάρισας και δέχθηκαν χημικά καθώς επέστρεφαν στα τρακτέρ τους. Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων άλλων κοινωνικών τάξεων.

Επιστράτευση των ναυτεργατών




Επιστράτευση των ναυτεργατών.








Επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Τόνισε ότι η κυβέρνηση εξήντλησε όλα τα περιθώρια. Αντίθετη εμφανίζεται η ΔΗΜΑΡ, η οποία άλλωστε είχε εκφράσει αντιρρήσεις και στην περίπτωση του Μετρό. Αμετακίνητοι παραμένουν οι ναυτεργάτες που εδώ και μέρες βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς σήμερα αποφάσισαν νέα 48ωρη απεργία παρά την προειδοποίηση του υπουργού Ναυτιλίας.


Guardian: Τακτικές Γκουαντάναμο στην Ελλάδα.





Για χρήση βίας με “τακτικές του Γουαντάναμο” κάνει λόγο σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα «Guardian» σχετικά με την κακοποίηση των τεσσάρων νεαρών που συνελήφθησαν για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Φάκελοι με σφαίρες


Φάκελοι με σφαίρες.






Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο φάκελος, που βρέθηκε χθες στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.


Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.