Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΗ: Προμήθεια ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς | EcoNews.gr



ΔΕΗ: Προμήθεια ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς



ΔΕΗ: Προμήθεια ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς



Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ να εκσυγχρονίσει τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να βελτιστοποιήσει της υπηρεσίες που προσφέρει στους τελικούς πελάτες της, η Ether ανέλαβε την προμήθεια 40.000 ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς (Smart Meters) αξίας 3 εκατομμυρίων € για την κάλυψη αυτών των αναγκών.



Οι ηλεκτρονικοί μετρητές νέας γενιάς (Smart Meters) διαφοροποιούνται από τους απλούς ηλεκτρομηχανικούς τόσο ως προς τις νέες δυνατότητες που παρέχουν όσο και από την λογική ενσωμάτωσης τους σε προγράμματα έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας.

Το Πεδίον του Άρεως «εμφανίστηκε» με νέο πρόσωπο | EcoNews.gr

Το Πεδίον του Άρεως «εμφανίστηκε» με νέο πρόσωπο
Παραδόθηκε ανακαινισμένο την Τρίτη το Πεδίον του Άρεως, το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, στο οποίο φυτεύτηκαν εκατοντάδες δέντρα, ανθόφυτα και θάμνοι, ξηλώθηκε η άσφαλτος από τις διαδρομές του και αναπλάστηκαν πλήρως οι εγκαταστάσεις του.


Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Το Βήμα», το έργο ανάπλασης έγινε υπό τις οδηγίες του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Τομπάζη και παραδόθηκε με την λήξη του θεσμού της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία το Πεδίο «είναι πνεύμονας πρασίνου, εφάμιλλο των μεγαλύτερων πάρκων του εξωτερικού, ανοιχτό και ασφαλές για όλους τους πολίτες».

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.