Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 36χρονης στην Κέρκυρα - ΕΡΤonline Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 36χρονης στην Κέρκυρα 
astynomia_peripoliko
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η ανθρωποκτονία μιας 36χρονης γυναίκας που έγινε χθες Παρασκευή στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με την Ασφάλεια Κέρκυρας, δράστης είναι ο 44χρονος πρώην σύζυγός του θύματος, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα Σάββατο στην Αλβανία. Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα που έγινε χθες το απόγευμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, σύμφωνα με το οποίο στο πόρτ-μπαγκάζ ΙΧ αυτοκινήτου ήταν νεκρή μία γυναίκα.
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Γεωργουταίικα Αλυκών Κέρκυρας, όπου οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν πράγματι στο πορτ-μπαγκάζ τη γυναίκα με τραύματα από πυροβόλο όπλο. Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του αδελφού του θύματος.
Αμέσως ξεκίνησε έρευνα από την Ασφάλεια Κέρκυρας και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας προέκυψαν σοβαρά στοιχεία και ενδείξεις σε βάρος του 44χρονου πρώην συζύγου της, ο οποίος είχε έρθει στην Κέρκυρα από τη Γερμανία, που διαμένει τα τελευταία χρόνια και χθες αναχώρησε με αυτοκίνητο για την Αλβανία. Τα στοιχεία υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Εφετών Κέρκυρας από όπου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ενημερώθηκαν οι αλβανικές αρχές.
Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε τον 44χρονο στην Αυλώνα και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.