Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Χαριστική βολή στον ΠΑΟ από Ολυμπιακό Βόλου και οπαδούς


Χαριστική βολή στον ΠΑΟ από Ολυμπιακό Βόλου και οπαδούς


Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό, με τη θριαμβευτική νίκη του (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο το μεγαλύτερο κακό στους “πράσινους” έκαναν περίπου 200 οπαδοί, οι οποίοι με τη λήξη εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν μέχρι τη φυσούνα τους παίκτες!Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό, με τη θριαμβευτική νίκη του (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο το μεγαλύτερο κακό στους “πράσινους” έκαναν περίπου 200 οπαδοί, οι οποίοι με τη λήξη εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν μέχρι τη φυσούνα τους παίκτες!
Εικόνα διάλυσης παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σ' ένα ακόμα ματς, με εμφάνιση αποκαρδιωτική, ό,τι γινόταν δηλαδή στα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια. "Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή" φώναζαν ρυθμικά πριν το ματς  αρκετοί εκ των 13.000 οπαδών (12.872 εισιτήρια) του Παναθηναϊκού που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες όσο περνούσε η ώρα και οι “πράσινοι” δεν βλέπονταν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ομάδα άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, με πολλά τρεξίματα χάρη στην εξαιρετική φυσική κατάσταση κι έναν ευρωπαϊκών προδιαγραφών στόπερ, τον Σανκαρέ να εκμηδενίζει τη δραστηριότητα του Σισέ στο γήπεδο. Άλλωστε ο γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας Γιακούποβιτς δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά και ελάχιστες φορές ανησύχησε πραγματικά και χρειάστηκε να επέμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.