Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010: Η γιορτή αρχίζει σήμερα

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010: Η γιορτή αρχίζει σήμερα
Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010: Η μεγάλη γιορτή του ποσδοσφαίρου αρχίζει σήμερα στη Νότια Αφρική και η Google αφιερώνει το logo της στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό και γενικότερα αθλητικό γεγονός! Κάθε 4 χρόνια το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς αυτού του πλανήτη σε μία μεγάλη γιορτή!



Με σύνθημα «καλώς ήλθατε στο σπίτι του κόσμου», το «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ θα ανοίξει τις πύλες του σε 1.500 άτομα, ενώ εκατομμύρια αναμένεται να είναι οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν την τελετή ανά τον κόσμο.



Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικήςθα πραγματοποιηθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) σήμερα Παρασκευή.



Η 30λεπτη τελετή θα περιλαμβάνει διάφορα σόου και χορούς από φυλές της χώρες με την συμμετοχή 1.581 ατόμων, σε ένα τελετουργικό καθαρά φολκλόρ με την κουλτούρα και τις παραδόσεις της Νοτίου Αφρικής στο επίκεντρο.



Εκτός από τις αποστολές των ομάδων που έχουν ήδη αφιχθεί, πολλά λαμπερά αστέρια της showbiz θα κατακλύσουν τις κερκίδες των σταδίων.



Η Shakira, το συγκρότημα των Black Eyed Peas και άλλοι celebrities θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους φιλάθλους.



Επίσης, ο νικητής των βραβείων Grammy, Αρ Κέλι, θα παρουσιάσει το κεντρικό τραγούδι με τίτλο «Σημάδι της Νίκης», με ένα τοπικό συγκρότημα να τον συνοδεύει.

Για λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο γήπεδο καθ’ όλη την διάρκεια της Παρασκευής, ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων για την τελετή οι οποίοι θα πρέπει να είναι στο «Soccer City» το αργότερο στις 14:00.

Μετά την τελετή θα γίνει το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, μεταξύ των ομάδων της Νότιας Αφρικής και του Μεξικό, στο οποίο αναμένεται να παραστεί και ο πρώην πρόεδρος Νέλσον Μαντέλα.

Επίσης θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Γαλλία στις 8:30 μμ

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.