Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Υπογράφει την Παρασκευή ο Νιόπλιας

Υπογράφει την Παρασκευή ο Νιόπλιας .
Την πρώτη του γνωριμία με τον νέο αντιπρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ κ. Δημήτρη Γόντικα είχε ο Νίκος Νιόπλιας που βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ενώ αύριο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας. Stand by o Πέτσκο
Mετά το ραντεβού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:



«Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο κ. Νιόπλιας και συνομίλησε για τέσσερις περίπου ώρες με τους κκ. Βεκρή, Γόντικα και Βουτσαρά. Στα αντικείμενα της μεταξύ τους συνεργασίας περιλήφθηκαν:



* Οι όροι και οι λεπτομέρειες της ανανέωσης της συνεργασίας με τον κ. Νιόπλια και τους συνεργάτες του για την επόμενη διετία. Η συζήτηση κύλισε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Νιόπλιας θα συζητήσει με τους συνεργάτες του και αναμένεται αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.



* Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού της προετοιμασίας της ομάδας και ο προγραμματισμός των φιλικών αγώνων. Ήδη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία (Kitzbuhel, 17 ? 27 Ιουλίου) οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Μάιντζ (26 Ιουλίου, 18:00 τοπική ώρα, Mittersill), ενώ αναμένεται στο ίδιο διάστημα να πραγματοποιηθούν άλλοι δύο φιλικοί αγώνες. Αντίπαλοι και ακριβείς μέρες, ώρες και γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων αυτών πρόκειται να οριστικοποιηθούν προσεχώς.



* Συζήτηση επί της τεχνικής έκθεσης του κ. Νιόπλια του μεταγραφικού σχεδιασμού. Η συζήτηση αυτή παρέμεινε σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο καθώς οριστικές αποφάσεις και ουσιαστικές ενέργειες πρόκειται να υπάρξουν μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή (για την οποία συνεχίζονται οι επαφές και οι διεργασίες) και την οριστικοποίηση του μεταγραφικού budget».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.