Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Απόστολος Γκλέτσος Ελεύθερος μετά την απολογία του - TO BHMA

Απόστολος Γκλέτσος Ελεύθερος μετά την απολογία του - TO BHMA

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσιμος για τις αρχές Απριλίου ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος συνελήφθη με τις κατηγορίες της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, της φθοράς ξένης περιουσίας και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Έξω απο το δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες δημότες της Στυλίδας, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης στο δήμαρχο, ενώ κάποιοι άναψαν καπνογόνα.

Τόσο εντός όσο και εκτός του μεγάρου υπήρχε σε επιφυλακή ισχυρή αστυνομική δύναμη για το φόβο επεισοδίων. Κατά την έξοδο του από το κτίριο ο δήμαρχος Στυλίδας απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους τους ευχαρίστησε και σχημάτισε με τα δάκτυλα του το σήμα της νίκης. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας, που συνεδρίασε εκτάκτως, αποφάσισε σήμερα τα καταστήµατα, οι δηµοτικές και δηµόσιες υπηρεσίες να παραµείνουν κλειστά.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Στυλίδας μαζί με εργαζόμενους προχώρησε στην αφαίρεση μπαρών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης κοντά στα διόδια της Πελασγίας ώστε οι οδηγοί που κατοικούν στην περιοχή να περνούν ελεύθερα από τα διόδια που μεσολαβούσαν για να περάσουν από το ένα τμήμα του δήμου στο άλλο. Τελικά μετά τα επεισόδια, το υπουργείο Μεταφορών συμφώνησε με την παραχωρησιούχο εταιρεία και αποφασίστηκε να διανεµηθούν εκ νέου περίπου 1.000 κάρτες ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας σε κατοίκους του Δήµου Στυλίδας, μέχρις ότου εξασφαλιστεί εναλλακτική διαδρομή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.