Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Madata.GR - blogview


"Καρφιά" της Στεφανίδου στον Λάτσιο για παραίτηση ΛεβέντηΜε το που ξεκίνησε την εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, πήρε θέση για την παραίτηση Λεβέντη στον Ant1 και τα όσα συμβαίνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου.




«Ο Γιώργος Λεβέντης για τον Ant1 υπήρξε ο Γενικός Διευθυντής όλου του καναλιού. Η θέση του ως κριτής στο x-factor, ήταν μόνον μία μικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητάς του που ήταν να διοικεί ΟΛΟ το κανάλι. Η αποχώρησή του συνεπώς από την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ant1 είναι ένα γεγονός πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε η Τατιάνα. 
  Σε αυτό το σημείο μάλιστα, ήταν χαρακτηριστικές οι αιχμές στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου, καθώς εκείνος – όπως είπε η Τατιάνα - είναι που αποφασίζει για οτιδήποτε σχετίζεται με το πρόγραμμα του καναλιού. Υπήρξαν έντονοι διαπληκτισμοί στον Ant1, καθώς ψιθυριζόταν πως προγράμματα όπως το x-factor, δεν έχουν κάνει το λεγόμενο «μπαμ» και δεν έχουν πάει τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς, με αποτέλεσμα κοινώς να υπάρχει γκρίνια ως προς το ποιος φταίει γι’αυτό. «Υπεύθυνος βέβαια για το πρόγραμμα είναι ο Γιάννης Λάτσιος», κατέληξε η Τατιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.