Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Madata.GR - Siemens: Ο υπουργός του σημειώματος ήταν "επιπλοποιός";

Madata.GR - Siemens: Ο υπουργός του σημειώματος ήταν "επιπλοποιός";


Την παραίτηση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση Siemens, Σήφη Βαλυράκη, ζητά η ΝΔ, με δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της, Κώστα Τζαβάρα.

Το «ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου» αποδείχθηκε, σύμφωνα με τη ΝΔ, e-mail και η δήθεν μίζα της Siemensσε γαλάζιο υπουργό δεν ήταν παρά η πληρωμή φαρμακοβιομηχάνου στον επιπλοποιό που κατασκεύαζε τα ντουλάπια της κουζίνας του πολυτελούς σπιτιού του στη Νέα Υόρκη.




Αναπάντητα ωστόσο παραμένουν τα ερωτήματα για το πώς μπλέχτηκε με την υπόθεση Siemens η αποστολή ενός e-mail από μία διακοσμητική εταιρία στη Ν. Υόρκη σε έναν φαρμακοβιομήχανο στην Αθήνα, τι έμπλοκη μπορεί να έχει όλο αυτό με την υπόθεση Siemens και εν τελει είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνουν έγραφα και από ποιον σε φάκελο δικογραφία εξεταστικής επιτοπής.



Σε μία άνευ προηγουμένου ντρίπλα επιδίδεται τις τελευταίες ώρες το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, σχετικά με την προσπάθεια εντοπισμού του «αγνώστου Χ» του Υπουργικού Συμβουλίου το 2008.

Ο «άγνωστος Χ» φέρεται από ηλεκτρονικό μήνυμα αμερικανικής εταιρείας κατασκευής portal στο διαδίκτυο, να είναι αποδέκτης του 50% ενός ποσού. Αγγλιστί, στο ηλεκτρονικό μήνυμα ο αποδέκτης αναφέρεται ως «cabinet man», μέλος ή άνθρωπος του Υπουργικού Συμβουλίου


Αιτία είναι, σύμφωνα με τη ΝΔ, ο όλος χειρισμός από την επιτροπή του θέματος με το ιδιόχειρο σημείωμα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, το οποίο υποτίθεται ότι περιλαμβανόταν στον φάκελο και ενέπλεκε υπουργό της ΝΔ σε δοσοληψίες με τη Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.