Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Madata.GR - Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010: Εντυπωσιακή τελετή έναρξης!

Madata.GR - Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010: Εντυπωσιακή τελετή έναρξης!: "Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010: Εντυπωσιακή τελετή έναρξης"



Μουντιάλ 2010: Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου ξεκίνησε! Εντυπωσιακοί χοροί, κοστούμια, πανδαισία χρωμμάτων!



Η τελετή έναρξης του Μουντιάλ σημαδεύτηκε απο την απουσία του Μαντέλα λόγω του χαμου της εγγονής του απο δυστύχημα νωρίτερα σήμερα που βύθισε την οικογένεια σε πένθος.



Η ανακοίνωση του ιδρύματος του Μαντέλα στην τελετή έναρξης έλεγε πως ειναι σίγουροι οτι οι Ν. Αφρικανοί αλλα και όλος ο κόσμος θα σταθούν στο πλευρό του Μαντέλα και της οικογένειας του στις δύσκολες αυτές στιγμές



«Καλωσήλθατε στο σπίτι του κόσμου» ήταν το κεντρικό μήνυμα της λαμπρής γιορτής που στήθηκε από τους διοργανωτές και παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές από 215 χώρες του κόσμου.



Στο στάδιο «Σόκερ Σίτι» του Γιοχάνεσμπουργκ διεξήχθη η λαμπρή τελετή έναρξης, με τη συμμετοχή 1.581 ατόμων. Εκατοντάδες χορευτές και μουσικοί μετέτρεψαν το στάδιο σε ένα τεράστιο θέατρο, το οποίο ένωσε τη Νότια Αφρική με το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.