Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΝΙΓΗΡΙΑ – Λάγκερμπακ: «Είμαστε έτοιμοι»


ΝΙΓΗΡΙΑ – Λάγκερμπακ: «Είμαστε έτοιμοι»
Προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ελλάδα στο «Φρι Στέιτ» στο «Μπλούμφοντεϊν». Ο Σουηδός τεχνικός υποστήριξε πως ...



Ποδόσφαιρο - Παγκόσμιο Κύπελλο
Ενημερωμένος για τον τρόπο παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας και προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει τις όποιες «παγίδες» του Ότο Ρεχάγκελ στη διάρκεια του αγώνα δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο στάδιο «Φρι Στέιτ».
Όπως είπε ο Σουηδός προπονητής, ο οποίος είχε τεθεί αντιμέτωπος του «χερ Ότο» και στο Euro 2008 με την εθνική Σουηδίας (νίκησαν οι Σκανδιναβοί με 2-0), η ομάδα του είναι έτοιμη για την αυριανή, καθοριστική και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση.
«Παρακολουθούμε την Ελλάδα όλο το τελευταίο διάστημα. Είδαμε και τον αγώνα με τη Νότια Κορέα. Δεν έχει διαφορές σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι με την Κορέα ήταν μοιρασμένο 50-50 μεταξύ των δυο ομάδων. Θα μπορούσε κάλλιστα να έρθει ισόπαλο. Έγινε, όμως, μια στημένη φάση και το πήρε η Κορέα» υπογράμμισε ο Λάγκερμπακ και συνέχισε: «Το ηθικό μας είναι ακμαίο και προετοιμαζόμαστε με ανυπομονησία. Νομίζω πως οι παίκτες μου δεν θα έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν σε αυτό το υψόμετρο». Ο Λάγκερμπακ τόνισε ότι «η Ελλάδα είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Έχει, π.χ., πολλούς επιθετικούς διαφορετικού στυλ ο καθένας. Aλλος είναι ψηλός και παίκτης περιοχής, άλλος βραχύσωμος. Εμείς προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για κάθε πιθανή 11αδα που θα κατεβάσει ο Ρεχάγκελ».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.