Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ:"Δεν ξέραμε που να σταθούμε"

Ρεχάγκελ:"Δεν ξέραμε που να σταθούμε"

Στην αποκλειστική συνέντευξη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας προς την κρατική τηλεόραση ο κ. Οτο Ρεχάγκελ σημείωσε ότι «ουδέποτε έχω καβγαδίσει με τη γυναίκα μου, καθώς ενώ εκείνη με τσιγκλάει εγώ της απαντάω ότι τα πάντα είναι ασήμαντα και το μόνο που μετράει είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

 Η Εθνική Ελλάδας στη δεύτερη παρουσία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου άντεξε πέντε λεπτά περισσότερο απ΄ ό,τι στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 1994. Τότε είχε δεχτεί το πρώτο γκολ από τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στο δεύτερο λεπτό, ενώ χθες πέρασαν επτά λεπτά προτού ανοίξει το σκορ η Νότια Κορέα, η οποία ήταν και η νικήτρια του αγώνα στο «Νέλσον Μαντέλα» του Πορτ Ελίζαμπεθ με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του 2ου ομίλου.




Ονειρο ήταν και- όπως φάνηκε από τη χθεσινή πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ 2010- πάει. Η έλλειψη αγωνιστικού προσανατολισμού στην επίθεση αλλά και η απώλεια της άμυνας-μπετόν των προηγούμενων ετών είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα από τη Νότια Κορέα, η οποία προήλθε αφενός από τις στιγμές αδράνειας στα μετόπισθεν και αφετέρου από τη χαρακτηριστική αδυναμία της Εθνικής Ελλάδας να μεταφέρει με ορθολογικό τρόπο την μπάλα και την πίεση στην αντίπαλη εστία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.