Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Περαιτέρω έρευνα για τυχόν ευθύνες του Γ.Παπακωνσταντίνου ζητά η ...

Περαιτέρω έρευνα για τυχόν ευθύνες του Γ.Παπακωνσταντίνου ζητά η ...
Τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας για τυχόν ευθύνες του νυν υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα ζητήσει η ΝΔ στην υπόθεση Βατοπαιδίου με το σκεπτικό ότι από τον Οκτώβριο εκκρεμεί το θέμα της επαναφοράς των ακινήτων στο Δημόσιο. Στη διάρκεια .
Τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας για τυχόν ευθύνες του νυν υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα ζητήσει η ΝΔ στην υπόθεση Βατοπαιδίου με το σκεπτικό ότι από τον Οκτώβριο εκκρεμεί το θέμα της επαναφοράς των ακινήτων στο Δημόσιο.


Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των βουλευτών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Μονή Βατοπαιδίου, ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν δημιούργησε το θέμα, αλλά το «κληρονόμησε» το 2004.


Παράλληλα, τόνισε ότι θα καταλογιστούν πολιτικές ευθύνες στα πρόσωπα που υπέγραψαν, ενώ για την κλήση του Κ.Καραμανλή η θέση του κόμματος είναι ότι έχει έννοια, εφόσον τεκμηριωθεί, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν αποτελεί βάση τεκμηρίωσης η κατάθεση της Σταματίνας Μαντέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Από το 1964 στούς χρωματισμούς και στης ανακαινίσεις εσωτερικών καιεξωτερικώνχωρων.